Protherm Leopard Kombi Arıza Kodları

  • Protherm Leopard F0 Arıza Kodu : F0 Arıza Kodu Kombide Suyun Bittiğini Belirten Arıza Kodudur. Bu Durumda Yapılması Gereken Kombinin Altında Bulunan Doldurma Musluğu Yardımı İle Cihaza 1,5 Bar Su Basılmasıdır. Daha Sonrasın Da Cihaz Düzelecektir.
  • Protherm Leopard F1 Arıza Kodu : Kombinin Ateşleme Yapmadığını Veya Ateşleme Yaparken Sorun Yaşadığını Böylelikle De Ateşleme İşlemini Yarıda Kestiğini Belirten Arıza Kodudur. Bu Kod Ekranda Belirdiği Sırada Yapılması Gerekli Olan İşlemler Öncelikle Gaz Vanaları Açık Mı Değil Mi Kontrol Edilmelidir. Eğer Açıksa Kombinin Su Basıncı Kontrol Edilmelidir. Şayet Basınç Düşmüş İse Cihaz Ateşleme Yapamayabilir. Fakat Basınç Da Normal İse Cihaza Birkaç Kez Üst Üste Reset Atınız. Reset Attıktan Sonra Da Kombi Düzelmiyor İse Tüketici Olarak Daha Fazla Müdahale Edebileceğiniz Durum Söz Konusu Değildir. Gaz Valfi, Devir Daim Pompası, Ateşleme Elektrodu Veya Kartın Da Arıza Meydana Gelmiş Olabilir. 
  • Protherm Leopard F2 Arıza Kodu : Kalorifer Gidiş Sensörün De Arıza Meydana Geldiğini Belirleyen Koddur. Yani Bu Kod Ekrana Geldiği Sırada Peteklerden Verim Alınamayabilir. 
  • Protherm Leopard F3 Arıza Kodu : F3 Arıza Kodu Cihazda Aşırı Isınma Sorunu Olduğunu Belirten Koddur. Kombi Aşırı Isındığı İçin Cihaz Kendini Geçici Olarak Bloke Eder Ve Kullanıma Kapatır. Böyle Durumlar Bir Süre Bekleyiniz. Belirli Bir Zaman Diliminden Sonra Arıza Hala Devam Ediyor İse Limit Termostat Arızalanmış Olabilir. 
  • Protherm Leopard F4 Arıza Kodu : Sıcak Suyun Akmasında Etmen Olan Parçalardan Biri Olan Sensör De Arıza Meydana Geldiğini Belirten Koddur. Bu Kod Ekranda Belirdiği Sırada Kullanıcının Sıcak Su Alması Mümkün Değildir Veya Sıcak Su Akarken Kullanıcı Sürekli Sorun Yaşar. 
  • Protherm Leopard F5 Arıza Kodu : Dış Hava Sensörün De Arıza Yaşandığını Belirten Koddur. Ya Dış Hava Sensörü Arızalanmış Yada Kombiyle Bağlantısı Kopmuş. Aynı Şekilde Ayarlarında Da Aksama Meydana Gelmiş Olabilir. 
  • Protherm Leopard F9 Arıza Kodu : Kombi Çalışıyor Fakat Ayarları Değiştirilemiyor. Bu Durumda Kombiye Birkaç Defa Reset Atınız. Eğer Cihaz Hala Aynı Hatayı Veriyor İse Kombinin Parametre Ayarlarının Yapılması Gerektir.