DemirDöküm Aden arıza kodları

Aden F0 Arıza Kodu: Kombinin Su Basıncının Düşük Olduğunu Belirten Koddur. Bu Kod Ekrana Geldiği Zaman Cihaza 1 İle 2 Bar Arasında Su Basarak Sorunu Çözümleyebilirsiniz.

 

Aden F1 Arıza Kodu: Aşırı Isı Termostatın Da Arıza Olduğunu Belirten Koddur. Kombi Bu Hatayı Verdiği Sürece Cihaz Herhangi Bir Verim Sağlamaz. Bu Termostatın Değişimi Gerekmektedir. Servis Çağırarak Yardım Almanız Gerekir.

 

Aden F2 Arıza Kodu : Sıcak Su Akmasın Da Etkili Olan Parçalardan Ntc Sensorun De Arıza Meydana Geldiğini Gösteren Koddur. Bu Kod Cihazın Göstergesin De Olduğu Sürece Kombi Sıcak Su Akıtmaz Veya Akıtmasın Da Sorunlar Yaşar. Demir Döküm Kombi Servisi’nden Destek Alınız.

 

Aden F4 Arıza Kodu : Cihazın Alev Almasın Da Arıza Yaşandığını Gösteren Hata Uyarısıdır. Yani Kombi Ateşleme Yaptıktan Sonra Alev Almıyor Ve Devreye Girmiyor. Gaz Gurubunda, İyonizasyonda, Elektrotlar Da Sorun Olabilir. Demir Döküm Servisi’nden Destek Alınız.

 

Aden F5/F6 Arıza Kodu : Kombinin Hava Akım Sırasın Da Arıza Meydana Getirdiğini Böylelikle Cihazın F5 Uyarısı Verdiğini Göstermektedir. Kombinin Baca Sensorun De Yahut Hava Prosestatın Da Problem Olabilir. Servis İle Görüşerek Kombiye Müdahale Ettiriniz.

 

Aden OC Arıza Kodu : Hava Proses Atının Bağlı Duruma Geçtiğini Gösteren Kodun Açıklamasıdır. Cihazın Ekranın Da Bu Kod Varsa Kombiye Re Set Atınız. Resetten Sonra Düzelmiyor İse Demir Döküm Servisi Tarafından Kombiye Müdahale Ettiriniz.

 

Aden CC Arıza Kodu : Prosestatın Yahut Baca Sen Sörünün İptale Alındığını Gösteren Koddur. Demir Döküm Servisini Arayarak Sorunun Çözümü İçin Yardım Alınız.