Yazan:EHS / Genel / 0 Yorum

Kombi Yakıt Tasarrufu

Evlerinizin, iş yerlerinizin ısıtma sistemleri hangi farklı tip yakıt kullanılarak çalışırsa çalışsın, kapasitesi ne olursa olsun, ister merkezi sistemler, ister bireysel olsun, yakıtınızın büyük bir yüzdesini bacadan dışarıya atıyorsunuz.

 


Buna ilave olarak tüm yakıt sistemleri bünyesinde bulunan su, içerisinde barındırdığı kalsiyum bikarbonat, magnezyum ve çözelti ya da süspansiyon halde bulunan katı maddeler sıcaklık ve suyun PH değeri doğrultusunda, tesisatın içindeki her bir farklı modülde kireçlenmeye sebep olmaktadır. 

Isıtma ana birimi, borular, petekler ve kazanlar ya da kombilerde ortaya çıkan kireç ve su taşı, yakıtın etkisini negatif yönde etkileyerek büyük kayıplara sebep olur.

Bütün bunların sonucu olarak paranızı yakarak ısınmaya gayret edersiniz. Ödemekte olduğunuz yakıt gideri, asla karşılığı olan ısı ve konforu size veremez. Sahip olduğunuz kombi sistemlerini, kalorifer sistemlerini kısaca ısıtma sistemlerini verimli kullanmak için, pahalı bakım onarım masraflarından kurtulmak için artık Kombimax var. 

Kombimax ile, doğalgaz yakıt tasarrufu, kombi yakıt tasarrufu hatta elektrik tasarrufu etmeniz mümkün. Kombimax ile kombi arıza, kalorifer arıza, petek arıza ve doğalgaz kazanı arıza durumları ile kolay kolay karşılaşmazsınız. 

En tasarruflu kombi sizin kombiniz olsa da, elektrik tasarruf cihazı kullansanız da diğer yakıt tasarrufu sağlayan cihazlara büyük ödemeler yaptıysanız da Kombimaxın performansını alamazsınız.

Sisteminizde oluşan kireçlenmeyi çözmediğiniz sürece, ne doğalgaz yakıt tasarrufu ne kalorifer kazanları tasarruf ürünleri hiçbir fayda göstermez. Bunun sonucunda kalorifer kazanları arıza, kombi arıza, merkezi sistemlerde tıkanıklıklar devam eder.


Kalorifer, kombi peteklerinizin yarısının ısınıp yarısının ısınamaması, evinizdeki bazı odaların ısınıp bazı odaların ısınamaması hatta merkezi sistemle ısınan binaların bazı dairelerinin hiç ısınmaması sorununa en uygun çözüm, Kombimaxdır. 

Kombi yakıtta tasarruf, kombi yakıt tasarrufu sistemleri, kombi yakıt tasarruf ürünleri içerisinde en performanslı ürünlerden birisi Kombimaxdır. Ayrıca kombi bakımı yakıt tasarruf için size en doğru yoldur. 

Doğalgaz yakıt tasarruf sistemleri içerisinde Kombimax doğalgaz yakıt tasarruf kimyasalı sizler için en ideal, en ekonomik ve en performanslı çözümü sunmaktadır. Sizlere bir telefon ya da bir e-posta kadar yakınız.