Klima Servisi Çağırmadan Önce Yapılması gerekenler

limanızda herhangi bir problemle karşılaştığınızda servis çağırmadan önce kendiniz de bazı çözümler üretebilirsiniz. Aşağıdaki bazı sorunlar ve bazı çözüm önerileri belirtilmiştir. Karşılaştığınız sorunlar ile ilgili bilgilerin verildiği bu sayfadan çıkardığınız sonuçların ardından sorununuz halen devam ediyorsa Klima Servisi çağırmanız gerekmektedir.

 

Klima servisi çağırmadan hemen önce arıza ile karşılaştığınızda, özellikle yanık kokusu gibi bir durumla karşı karşıya iseniz klimanızın çalışmasını hemen durdurun elektrik sigortasını kapatın. Klima servisini çağırmadan önce elektrik düğmesini kapattığınız cihazınızın güç kaynağı ile bağlantısının tamamen kesilmesi için elektrik sigortasını kapatmanız önem arz etmektedir.

Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Klima Servis Merkezimizin çağrı merkezi numarası olan 248 0 248′i arayınız. Klima Servisi fiyatları ile ilgili olarak çağrı merkezi yetkililerimizden bilgi alabilir ya da en ucuz klima servis fiyatları için burayı tıklayın. Klima Servis, klima bakım ve klima montaj hizmetlerinde en iyi hizmeti size Klima Servisi profesyonel teknik ekibiyle 09:00 – 19:00 saatleri arasında vermektedir.

Klima Servisi Belirti Sorun
Bir Kez Daha Kontrol Edin

 

Klima Servisine Başvurun

Cihaz hiç çalışmıyor: * Bir elektrik kesintisi mi oldu?
* Bir sigorta ya da otomatik şalter mi attı?
* Zamanlayıcı çalışıyor mu?
Cihazın soğutma (ya da Isıtma) performansı kötü: * Hava filtresi kirli mi?
* Klimanın giriş ızgarası ya da çıkış ağzı tıkalı mı?
* Oda sıcaklığı (termostat) ayarını doğru yaptınız mı?
* Açık pencere ya da kapı mı var?
* Soğutma yapılırken, parlak güneş ışığı girmesine izin veren bir pencere mi var? (Perdeleri kapatın)
* Soğutma çalışması sırasında odada ısıtıcı ve bilgisayarlar mı var ya da odada çok sayıda insan mı var?
Bu kontrolleri yaptıktan sonra klimanızda sorun devam ederse ya da yanık kokusu alırsanız, klimayı hemen durdurun, elektrik sigortasını kapatın ve  212 852 42 44  numaralı klima servisi çağrı merkezini arayın.
Klima servisi, klima montaj bakım arıza servisi, uzman ve eğitimli personeli ile 7 gün 24 saat sürekli hizmet politikası doğrultusunda hizmet vererek bir telefonla kapınızda.